luni, 20 septembrie 2010

Aparat de scos samburii de cirese

Am vazut jucaria asta la Dommo si chiar nu m-am rabdat, mai ales ca era cu culori vesele. e mult mi-am dorit o chestie de genul, nu aveam decat 2 ustensile sub forma de cleste si penseta, din alea de mana de scos samburii la cirese, asa ca pt mine a meritat achizitia asta. Momentul e mai prost ca nu mai sunt nici cirese, nici visine, dar lasa ca vine anul urmator si o sa fiu inarmata cu tot ce trebuie.
Sursa: magazin Dommo Pret: 27 lei

6 comentarii:

Levente Kiraly spunea...

Chiar este util, mai ales la compot

pansy spunea...

pupu-te Lira ! de cand caut asa ceva,am vazut la alexa,da'ea il cumparase de undeva unde era cam scump dupa parerea mea.asta merge la pret.maine ma duc la domo.

Lira spunea...

Pansy draga mea si eu am cautat de mult timp, dar vazusesm niste preturi cam mari si nu m-am indurat sa dau atata pe el. Acum era oferta vietii hahaha si m-am gandit ca sunt si altii interesati, desi nu mai e sezonul cireselor. Acelasi aparat, pe alte culori este si la decorix, dar mult mai scump http://www.decorix.ro/aparat-pentru-scos-samburii-cireselor.html, si altul si design mai pompos la 75 lei,http://www.decorix.ro/aparat-pentru-scos-samburii-fructelor.html desi fac aceeasi chestie toate.

Anonim spunea...

asta imi treb si mie pt la primavara
treb sa il caut si eu

Transport mobila spunea...

super tare nu am mai vazut asa ceva pana aqm

Vio spunea...

Acest aparat il gasiti in SELGROS la pretul de 25 ron.

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails