marți, 18 mai 2010

Salata cu porumb, sunca si ciuperci

Salata aceasta o fac de ani buni si niciodata nu ne saturam de ea. Este o salata cremoasa care merge foarte bine la aperitiv. Eu niciodata nu fac reteta cu cantitati exacte, cine preferata ciupercile, poate pune mai multe ciuperci, cine prefera sunca, pune mai multa sunca.
Ingrediente:
300 g ciuperci din conserva
300 g porumb
200 sunca presata
300 g maioneza (dintr-un ou)
200 g smantana
sare
piper
patrunjel
Maioneza se amesteca intr-un bol impreuna cu smantana si se condimenteaza.
Sunca si ciupercile se taie marunt si se adauga in bol alaturi de sos, dupa care punem porumbul scurs.
La sfarsit taiem patrunjelul si il adaugam peste salata noastra. Si gata e salata! Pe cat de usoara, pe atat de gustoasa.


1 comentarii:

Nely spunea...

Cum noua ne plac ciupercile la nebunie, mi-am si notat reteta ta. Este super buna! Ai un blog cu retete foarte bune si interesante. FELICITARI!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails