
250 g Ravioli cu branza
2 lingri ulei de masline
120 g sunca/kaizer
3 linguri sos rosii sau 2 rosii cubulete
100 g smantana
70g cascaval
oregano
sare
piper

Dupa ce s-a rumenit se adauga sosul de rosii, apoi smantana.

Se condimenteaza si se lasa pana fierbe putin, daca vi se pare ca sosul este cam gros, puteti adauga putin lapte (eu am pus).
Intr-o oala se pune apa la fiert, dupa care adaugam pastele.
Intr-o oala se pune apa la fiert, dupa care adaugam pastele.

Ravioli se servesc cu sosul de sunca deasupra peste care presaram cascaval ras si garnisim cu 2-3 frunze de salvie.

2 comentarii:
buna papa:) bine te-am gasit!imi va face mare placere sa te urmaresc, mai ales ca si eu sunt din cluj, atata doar ca acum traiesc pe alte meleaguri:))pup si spor la gateala!
Bine te-am gasit si felicitari pntru blog!Ai niste retete foarte interesante.Spor la bucatarit!
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!