luni, 9 august 2010

Dip cu sunca si rosii

Numele original al acestui dip este BLT (bacon, lettuce, tomato). In ciuda numelui, salata lipseste cu desavarsire, se foloseste doar la decor.
Este o combinatie intre cremos, crocant si proaspat.
Ingrediente:
1 cana maioneza
1 cana smantana
3-4 rosii
100 g kaizer/sunca
sare
piper

Kaizerul se taie fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei pana devine crocant, dupa care se pune pe un servet de hartie sa absoarba excesul de grasime.
Rosiile se taie in 4, se indeparteaza semintele, dupa care se taie cuburi.
Maioneza se amesteca cu smantana, se condimenteaza, dupa care adaugam rosiile si kaiserul.
Este de preferat sa nu il lasati foarte mult dupa ce l-ati preparat sa nu se inmoaie kaiserul.
Combinatia e super ok, eu l-am servit cu biscuiti sarati, crackers.

2 comentarii:

pansy spunea...

cred ca e un sos bun pentru orice este crocant !

Lira spunea...

Pansy este bun, rapid si de efect. E perfect cand vrei sa ai la indemana un sos de inmuiat. Si cu paine prajita cred ca ar merge bine

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails