
Ingrediente: (6 borcane de 720 ml)
1 kg gogosari
1 varza mica
1 telina mica
2-3 morcovi
2-3 ardei grasi
15 boabe de piper
500 ml otet de 9 grade
150 ml miere
sare
cateva frunze proaspete de telina (eu nu am avut)
Toate legumele se spala, se taie fideluta sau cum vreti voi , se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute.
Intr-o oala punem otetul pe foc, adaugm mierea si piperul boabe. Lasam ca clocoteasca 2-3 minute si adaugam telina verde (daca avem).
Legumele taiate se pun in borcane, zeama care a ramas, se adauga peste, dupa care se adauga otetul fierbinte si se sigileaza borcanele. Eu pe fundul fiecarui borcan am pus marar.
Borcanele se rastoarna de cateva ori sa patrunda otetul printre straturi, dupa care se pun in paturi groase
Toate legumele se spala, se taie fideluta sau cum vreti voi , se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute.

Legumele taiate se pun in borcane, zeama care a ramas, se adauga peste, dupa care se adauga otetul fierbinte si se sigileaza borcanele. Eu pe fundul fiecarui borcan am pus marar.
Borcanele se rastoarna de cateva ori sa patrunda otetul printre straturi, dupa care se pun in paturi groase
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!