marți, 29 iunie 2010

Dulceata de caise

Saptamana trecuta a fost dedicata dulceturilor, in portii mici, dar din fiecare cate putin.
Ingrediente pentru 6 borcane de 400 ml:
3 kg caise
1.5 kg zahar
Caisele se spala, se scot samburii si se taie bucati mai mici, cam in 4-6, depinde de marimea caisei.
Punem caisele pe foc cu zaharul si le lasam la foc moderat. Amestecam doar la inceput pana se topeste zaharul si pe urma din cand in cand. La fel ca si la dulceata de capsuni, facem proba ca sa vedem daca e gata dulceata.
Cand e gata punem dulceata in borcane, pe umr borcanele intr-o patura, apoi a doua zi, totul la pastrat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails