duminică, 29 august 2010

Maioneza rapida

Am gasit pe Youtube un filmulet foarte interesant care pe mine personal m-a ajutat foarte mult si mi-a usurat munca de 1000 de ori.
Este o metoda prin care puteti face maioneza in 2 minute fara sa riscati sa vi se taie... asta in cazul in care respectati pasii cu atentie.... O sa aveti cea mai beton maioneza care v-a iesit vreodata!
Conditia esentiala este sa nu ridicati blenderul pana cand maioneza nu se formeaza in partea de jos a vasului. Daca dati de la inceput sus - jos s-a comptomis tot.
Enjoy!... mai mult nu spun

6 comentarii:

pansy spunea...

eu asa fac de ani buni maioneza,de cand mi-am luat mixerul vertical ,atata doar ca nu pun uleiul de la inceput ci pe rand ,dar nu cu picatura.si mai fac maioneza necolesterolica rau,adica fara grasimi saturate.adica maioneza din mustar si eventual albus de ou.cele mai bune rezultate sunt cu mustarul knorr clasic,in sensul ca are gust de maioneza cu ou.

dream's handmade spunea...

Pare foarte simplu...trebuie sa incerc!

pansy spunea...

Lira,un premiu virtual te asteapta pe blog-ul meu,sper sa-ti placa.

Zamzuu spunea...

Sunt Zamzuu, autorul filmuletului. Ma bucur ca ti-a placut. Ne poti vizita pe www.gabrielacara.blogspot.com unde mai poti gasi cate ceva. O zi buna!

Lira spunea...

zamzuu, nu e vb ca mi-a placut doar filmuletul .... IL ADOR si am raspandit pe la toate cunostintele metoda asta de maioneza. Super idee! Ms mult

Anonim spunea...

buna! eu am o astfel de reteta pt maioneza fara ou parca sau de post nici nu mai tin minte ca oricum nu mi-a iesit si am si arunccat-o..... ideea e ca eu nu stiam secretul..... sa tii blenderul nemiscat pana se face maioneza la fundul vasului si apoi sa ridici usor... oricum e super... bravo zamzuu si mutumim lira

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails