duminică, 12 septembrie 2010

Tagliatelle aglio, olio & peperoncino


Reteta aceasta este o adaptare de la Spaghetele aglio, olio & peperoncino. Este o reteta foarte rapida si merge foarte bine pentru o cina sau o zi de post, daca renuntati la cascaval. .... Mersi Andreea
Cum eu am facut tagliatelle cu spanac, m-am hotarat sa le folosesc la aceasta reteta.
Ingrediente:
200 g tagliatelle cu spanac
2-3 chilli uscati
7-8 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
Cateii de usturoi se taie feliute, iar chilli se marunteste.
Pastele se pun la fiert.
Usturoiul si chilli se pun intr-o tigaie si se rumenesc, pana cand usturoiul e putin auriu. Nu il lasati mai mult pentru ca se amareste.
Pastele scurse si pun intr-un castron si se amesteca cu usturoiul si chilli.
Se pune cascaval sau parmezan deasupra, se garnisteste cu frunze de busuioc si ....... Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails