duminică, 14 august 2011

Tarta cu zmeura


Reteta a fost facuta de pe vemea cand inca era zmeura prin piata, insa nu am avut timp sa o mai postez fiind foarte prinsa cu renovarile.

Ingrediente:
4 oua
4 linguri de faina
3 linguri de zahar
2 pliculete de vanilie
putin praf de copt

1 plic de budinca de vanilie
150-200 g zmeura proaspata
1 pliculet de gelatina

Albusurile le batem cu putina sare pana se albesc, dupa care adaugam zaharul putin cate putin.

Se adauga pe rand galbenusurile, iar la sfarsit adaugam faina, zaharul vaniliat si praful de copt.



Aluatul se pune intr-o tava de tarta unsa (cu scobitura aceea pe margine) si se da la cuptor 20-25 minute.


Se scoate tava din cuptor, se lasa aluatul la racit, timp in care se prepara budinca. Blatul se rastoarna, iar budinca se va pune pe fundul blatului.


Se aliniaza zmeura si se pune gelatina deasupra.

Tarta se da la rece pentru o ora  (cine are rabdare :p ), dupa care se poate taia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails