tag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post766259844471450812..comments2023-09-08T13:32:01.756+03:00Comments on Arome din bucatarie: Esec dupa reteta altoraLirahttp://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-30801835129330288332011-06-26T11:37:37.616+03:002011-06-26T11:37:37.616+03:00Elisaberta ms mult de reteta, o sa probez si varia...Elisaberta ms mult de reteta, o sa probez si varianta ta.Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-78327276711055721152011-06-26T09:33:14.670+03:002011-06-26T09:33:14.670+03:00Din cate stiu eu, inghetata de casa nu are cum sa ...Din cate stiu eu, inghetata de casa nu are cum sa iasa cremoasa daca nu ai aparat de inghetata care sa incorporeze aer. Pentru o inghetata cat de cat buna, pune frisca! eu am o reteta care imi place mult: o masura zahar, 3 masuri iaurt, 3 masuri frisca batuta bine. De aici te joci cu ce arome si combinatii vrei. Poti incerca si cocos cu lime, dar eu am o rezerva in privinta fulgilor de cococs in Elisabeta Marinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-28880073449702915752010-06-07T14:37:38.347+03:002010-06-07T14:37:38.347+03:00dupa ingrediente , eu cred ca ti-a iesit bine, dec...dupa ingrediente , eu cred ca ti-a iesit bine, deci e o reusita nu un esec, dar sigur citind inghetata te ganmdeai la asia cremoasa, ca o inghetata sa nu faca ace de gheata sau sa se lase ceva la fund, la fiecare jumatate de ora pana ingheata definitiv o scoti si o mai mixerezi o tura, daca ai pus oua sau frisca in ea, iri va iesi cea mai cremoasa inghetata.furnicuta boscodinahttps://www.blogger.com/profile/08600920571296061303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-91898196785310252132010-05-29T17:23:20.691+03:002010-05-29T17:23:20.691+03:00Mersi anonimule! Graba si viteza! Am facut corectu...Mersi anonimule! Graba si viteza! Am facut corectura.Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-59268673458501315012010-05-29T13:28:59.776+03:002010-05-29T13:28:59.776+03:00care iasa ca la carte -> care ies ca la cartecare iasa ca la carte -> care ies ca la carteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-55814321009757239482010-05-29T08:24:20.750+03:002010-05-29T08:24:20.750+03:00... pe langa asta, asa cum ai spus, ma asteptam la...... pe langa asta, asa cum ai spus, ma asteptam la o consistenta mai cremoasa.Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-12997428705660113452010-05-29T08:20:50.680+03:002010-05-29T08:20:50.680+03:00Am folosit zahar cumparat si chiar nu stiu daca as...Am folosit zahar cumparat si chiar nu stiu daca asa o fi trebuit sa iasa sau am gresit eu. Nu mi-a placut ca mi s0a stratificat compozitia: la varf era coaja de lime, iar la baza cocosul. Oricum, chiar daca nu a iesit, nu ma las eu de bucatarit :)Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-19397816628439099332010-05-29T00:36:43.248+03:002010-05-29T00:36:43.248+03:00LASA CA SI DIN ESECURI TRE SA INVATAM...CINE STIE ...LASA CA SI DIN ESECURI TRE SA INVATAM...CINE STIE CARE O FI FOST VINA? AI FOLOSIT ZAHAR PUDRA DE CUMPARAT?PT CA CEL DE CUMPARAT CONTINE AMIDON,PE CAND DACA IL FACI IN CASA..NU:)ORICUM NU TREBUIA SA-TI IASA INGHETATA..CI POPSICLES,CARE SUNT CA SI O APA INGHETATA CU GUST DULCE.....DECI..POATE TI-A IESIT BINE,DOAR CA TE ASTEPTAI TU LA UN ALT FEL DE GUST,CEL CREMOS DE INGHETATA:))<br />DATA VIITOARE Sarea in bucatehttps://www.blogger.com/profile/07274745437284382983noreply@blogger.com