tag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post7574818144150317198..comments2023-09-08T13:32:01.756+03:00Comments on Arome din bucatarie: Blue cheese dipLirahttp://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-79880707927816953202011-11-28T20:03:45.922+02:002011-11-28T20:03:45.922+02:00Elisabeta, mersi de idei, chiar zilele astea ma ga...Elisabeta, mersi de idei, chiar zilele astea ma gandeam sa fac o varianta de paste cu pudra de hribi uscati. La usturoi chiar nu ma gandisem. Oricum, eu am mancat de la Bruschetti Maretti - Fetucinni , care sunt un soi de taitei mai lati copti la cuptor care ma facea sa ma gandesc la momentul cand bunica facea taitei si noi ne prajeam tot timpul coca pe soba :)Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-35323396844900532872011-11-28T10:33:34.365+02:002011-11-28T10:33:34.365+02:00Scuze, Lira ca n-am mai fost pe aici! Am facut foi...Scuze, Lira ca n-am mai fost pe aici! Am facut foi de taitei normale ( ou si faina), dar le-am lasat putin mai groase , iar in aluat am pus diverse ierburi aromate. Cele mai de succes au fost cu usturoi (pudra) si marar si cele cu chimen macinat. Apoi le-am taiat triunghiuri si le-am prajit in baie de ulei. Am cumparat tortillas, si nu mi-au placut. <br />Nu reusesc sa postez decat &Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-47970343671286015082011-06-26T15:54:25.016+03:002011-06-26T15:54:25.016+03:00Elisabeta, spune-mi si mie te rog cum ai facut ace...Elisabeta, spune-mi si mie te rog cum ai facut acele tortillas (taitei cu diverse arome) ?Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-89052744975165654822011-06-26T12:02:03.800+03:002011-06-26T12:02:03.800+03:00O sa incerc si eu sosurile astea. Eu am facut tort...O sa incerc si eu sosurile astea. Eu am facut tortillas( taitei cu arome diverse) si le-am servit cu tzatziki si cu un sos obtint din 1 rosie, cateva masline fara samburi, busuioc (italian!) dupa gust, plus una bucata blender. Mai bine s-au mancat cele cu tzatziki! Iti fur retetele!Elisabeta Marinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-10899685128837614222010-05-11T09:23:29.407+03:002010-05-11T09:23:29.407+03:00yammi!!!!yammi!!!!dreamshandmadehttp://dreamshandmade.blogspot.com/noreply@blogger.com