tag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post3252411057215810220..comments2023-09-08T13:32:01.756+03:00Comments on Arome din bucatarie: Foccacia cu ulei de masline si cimbruLirahttp://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-18744974714045368912010-06-10T21:47:31.505+03:002010-06-10T21:47:31.505+03:00S-au mai astupat din gauri, dar gustul a iesit foa...S-au mai astupat din gauri, dar gustul a iesit foarte bun. Oricum, din greseli se invata. Ma mai perfectionez si eu si mai invat de la unu altu :) Mersi de reteta, o sa o repet cu siguranta, si cu gaurile neastupate, care in cazul meu au iesit ca niste crestaturi, dar asta nu i-a schimbat gustul.Lirahttps://www.blogger.com/profile/06727016867260986840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4397080028486455558.post-24194897553696872782010-06-10T16:53:03.165+03:002010-06-10T16:53:03.165+03:00Ma bucur ca ti-a iesit!! Ai facut o mica greseala ...Ma bucur ca ti-a iesit!! Ai facut o mica greseala pe care am facut-o si eu prima data:P. Aluatul il lasi la dospit in forma si dupa aceea faci gaurile si ui uleiul, in caz contrar o sa ti se astupe gaurile si uleiul va iesi la suprafata.Banuiesc ca ale tale s-au astupat.Nu mai stiu cum am scris eu reteta pe blogul meu, sper ca nu am scris-o gresit :P.Crafty handshttps://www.blogger.com/profile/08638036064223890917noreply@blogger.com