duminică, 24 octombrie 2010

Chec aperitiv

Recunosc: m-am lenevit... am avut alte prioritati in ultimul timp, in curand incep serviciul , Elena gradi, asa ca o sa fie ceva schimbari in viata noastra. Pana una alta o reteta de chec aperitiv buna de tot care se poate face si in forme individuale de briose, daca vreti.
Ingrediente:
300 g telemea
300 g parizer
4 oua fierte tari
4 oua crude
2 linguri de smantana
2 linguri faina
putin gogosar taiat patratele pentru culoare
piper
sare - nu a fost nevoie pentru ca a fost destul de sarata telemeaua

Ouale se bat ca pentru omleta, dupa care se adauga telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, piperul si smantana.

O tava de cozonac de tapeteaza cu hartie de copt, se pune jumatate compozitia, dupa care adaugam jumatatile de oua fierte si cuburile de gogosar. Se adauga compozitia ramasa peste si se da la cuptor pentru 20-30 minute.
Se taie rece.


... Si aici fata in fata cu dusmanul :p

1 comentarii:

pansy spunea...

tare bine arata!pun pariu ca fost si gustos!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails